Joseph Haydnstraat 1, Brunssum

Vraagprijs
€ 185.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Joseph Haydnstraat 1
Postcode
6443 CN
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 662 m3
Perceel oppervlakte
183 m2
Woonoppervlakte
ca. 138 m2
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1956
Energie label
F

Delen op Social Media

In de componistenbuurt, nabij het winkelcentrum van Brunssum en de fraaie Brunssummerheide gelegen twee-onder-een-kapwoning met onder andere: 3 slaapkamers, een riante woonkamer (ca. 60m²!), souterrain, garage en patiotuin.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca.8m²).

Begane grond: Entree, ruime hal met een natuurstenen vloer, meterkast, zeer ruime woonkamer (ca. 60m²!) met airconditioning en openslaande deuren naar de patiotuin. Keuken (ca. 12m²) met keukenopstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat en wasemkap. Portaal, inpandig bereikbare garage (ca. 18m²) met elektrisch bedienbare poort en spoelbak. Portaal, toiletruimte, badkamer (ca. 10m²) met ligbad, douche en badmeubel/vaste wastafel. Buitenberging.

Eerste verdieping: Overloop, royale slaapkamer 1 (ca. 17,5m²), slaapkamer 2 (ca. 7m²) met openslaande deuren naar het platte dak , slaapkamer 3 (ca. 14m²).

Tweede verdieping: Zolderruimte met goede stahoogte middels een vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is in de componistenbuurt, nabij het winkelcentrum van Brunssum en de Brunssummerheide gelegen. Scholen, winkels, horeca (o.a. Lindeplein), Vijverpark en sportaccommodaties liggen in de directe omgeving. Dat geldt ook voor de praktische Buiten- en Binnenring. Naast de zeer ruime woonkamer biedt deze woning veel berg- en hobbyruimte door de aanwezigheid van een kelder, zolder en een garage. De kozijnen zijn van kunststof en hout. Deze zijn deels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar). Enige modernisering is wenselijk. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden welke dit pand te bieden heeft!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.