Oranjelaan 252, Geleen

Vraagprijs
€ 125.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Geleen
Adres
Oranjelaan 252
Postcode
6166 BX
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 190 m3
Woonoppervlakte
ca. 57 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1972

Delen op Social Media

Nabij het gezellige centrum en de voorzieningen van Oud-Geleen, het openbaar vervoer en wandelgebied Daniken gelegen; het appartement (deels te moderniseren) op de begane grond met o.a. kunststof kozijnen met isolerende beglazing, 1 slaapkamer, balkon, privé-berging, woonkamer (ca. 25m²), keuken, badkamer, aparte toiletruimte, etc..

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis; toegang tot privé-berging; entree met garderobekast, meterkast en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 25m²) v.v. muurkast; semi-open keuken (ca. 5m²) v.v. eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser; slaapkamer (ca. 5,00m x 3,00m) met deur naar balkon (ca. 2,59m x 1,73m) en toegang tot badkamer v.v. instapdouche, vaste wastafel en witgoedaansluiting (ca. 5m²).

Bijzonderheden: Het appartement (begane grond) is nabij het gezellige centrum en de voorzieningen van Oud-Geleen, het openbaar vervoer en wandelgebied Daniken gelegen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden. Het object beschikt over kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Tevens is er veel openbare parkeergelegenheid aanwezig. Ook is er een balkon en een privé-berging aanwezig. Het complex is voorzien van blokverwarming met individuele meter. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt €198,12 per maand (inclusief €91,- gas en water). Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.