President Kennedystraat 16, Schinveld

Koopsom
€ 185.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
President Kennedystraat 16
Postcode
6451 AV
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 330 m3
Perceel oppervlakte
531 m2
Woonoppervlakte
ca. 76 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1967
Energie label
F

Delen op Social Media

Op geliefde woonlocatie, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, horeca, sportaccommodaties) en de Schinveldse Bossen gelegen; de twee-onder-een-kapwoning (geheel te moderniseren) met o.a. 3 slaapkamers, garage, tuin op het zuidoosten en en riant perceel (530m²). SELECTIEPROCEDURE EN ALGEMENE VERKOOPWAARDEN VAN DE GEMEENTE BEEKDAELEN ZIJN VAN TOEPASSING!

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit, entree, hal, meterkast, woonkamer, keuken met eenvoudige keukenopstelling en apparatuur, tuin met garage en overdekt terras.

Eerste verdieping: Overloop, doucheruimte met vaste wastafel, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken. Berging.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) is op een geliefde woonlocatie, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels (supermarkt), horeca, basisschool, sportaccommodaties) en de Schinveldse Bossen gelegen. De oprit naar de praktische Buitenring ligt tevens in de directe nabijheid. Dat geldt ook voor de Duitse grens, handig voor het doen van de boodschappen. Deze woning beschikt over een garage en een zolder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De royale tuin ligt op het zuidoosten en is geschikt voor het realiseren van een uitbouw. De kozijnen zijn deels van kunststof en deze zijn voorzien van isolerende beglazing. Modernisering is wenselijk. LET OP: SELECTIEPROCEDURE EN ALGEMENE VERKOOPWAARDEN VAN DE GEMEENTE BEEKDAELEN ZIJN VAN TOEPASSING! (ZIE BIJLAGEN IN UW MOVE ACCOUNT)

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.