Beijlkensweg 126, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 399.000 k.k.
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Beijlkensweg 126
Postcode
6438 KB
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 552 m3
Perceel oppervlakte
366 m2
Woonoppervlakte
ca. 123 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1990
Energie label
B

Delen op Social Media

Fraai tegenover velden in het geliefde Oirsbeek met al haar voorzieningen gelegen; het vrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, 4 slaapkamers, bijkeuken, 12 zonnepanelen (eigendom/2018), (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, tuin met optimale privacy, etc..

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit voor meerdere auto’s; entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 36m²) met veel lichtinval en een airco-installatie; semi-open keuken (ca. 3,65m x 2,76m) v.v. L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, diepvries, vaatwasser, keramische kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap en magnetron. Tevens bevindt zich hier een voorraadkast. Bijkeuken/wasruimte (ca. 3,67m x 1,67m) v.v. de witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-combi-installatie (huur/2021). Inpandige, te verwarmen, garage (ca. 7,33m x 2,85m) met inspectieput en elektrische sectionaalpoort (2022). Vanuit de keuken en/of garage is er toegang tot de achtertuin welke is v.v. een royaal terras, gazon, borders met aanplant, tuinhuis en zij-ingang. De tuin biedt veel privacy.

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 7m²) v.v. bergkasten, slaapkamer 1 (ca. 5,25m x 2,83m) v.v. bergkasten, slaapkamer 2 (ca. 3,48m x 2,89m), slaapkamer 3 (ca. 14m²), slaapkamer 4 (ca. 3,08m x 2,92m); betegelde badkamer (ca. 4,35m x 2,60m) met ligbad, instapdouche, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een luik (vanuit slaapkamer 2) te bereiken bergzolder met opstelplaats mechanische-ventilatie-unit (2022).

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is fraai in Oirsbeek, nabij uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. basisschool, kinderopvang, supermarkt, speeltuin, sportaccommodaties, openbaar vervoer) gelegen. Dit goed geïsoleerd object beschikt o.a. over 4 slaapkamers, een bijkeuken en een inpandige garage. De kozijnen zijn van (hard)hout met dubbele beglazing. De 12 zonnepanelen (eigendom/2018) bieden de nodige energiebesparing. Tevens is er een airco-installatie (2022) aanwezig. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een tegelvloer. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.