Geerweien 1, Merkelbeek

Vraagprijs
€ 660.000 k.k.
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Merkelbeek
Adres
Geerweien 1
Postcode
6447 CC
Slaapkamers
5
Inhoud
ca. 1328 m3
Perceel oppervlakte
1390 m2
Woonoppervlakte
ca. 244 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1995

Delen op Social Media

Prachtig aan natuurgebied op een perceel van 1390m² gelegen vrijstaand, ruim (ca. 1328m³!) en volledig onderkelderd landhuis (bestemming wonen i.c.m. bedrijf) met o.a. 4 ruime slaapkamers, een royale living, grote hobbyruimte en garage.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 18m²) met een plavuizen vloer, was-provisiekelder 2 (ca. 18,5m²) met de witgoedaansluiting en een plavuizen vloer. Grote hobbyruimte (ca. 62m²!!).

Begane grond: Voor- en zijtuin, lange oprit geschikt voor stalling van meerdere auto's. Entree, ruime hal (ca. 18,5m²) met een Noorse leistenen vloer, meterkast en wandradiator. Toilet met wandcloset en fonteintje. Ruime L-vormige living (ca. 62m²) met een fraaie Noorse leistenen vloer (vloerverwarming) en toegang naar de serre (ca. 12m²) met mooi tuincontact via een kunststof schuifpui. Keuken (ca. 18,5m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w. een keramische kookplaat, wasemkap, combi-oven-magnetron, koelkast en vaatwasser. Ruime garage (ca. 41m²) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort, opstelplaats cv-installatie (Nefit) en boiler. Aan open veld en landwegen grenzende zij- en achtertuin met grote vijver, gazon en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop met een parketvloer, ruime slaapkamer 1 (ca. 29,5m²) met 4 extra muurkasten. Ruime slaapkamer 2 (ca. 38m²!), slaapkamer 3 (ca. 14,5m²), slaapkamer 4 (ca. 17m²). Riante luxe badkamerruimte (ca. 17m²) met ruime ligbad/whirlpool, aparte douche, badmeubel/vaste wastafel, wandradiator en daglichttoetreding. Aparte toiletruimte.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken royale bergzolder.

Bijzonderheden: Dit vrijstaand landhuis is prachtig aan natuurgebied op een perceel van 1390m² gelegen. Dit royale object is geheel onderkelderd en beschikt over een grote bergzolder, dus voldoende mogelijkheden voor stalling en hobby's. Verder zijn er 4 ruime slaapkamers voorhanden. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout en zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Tevens zijn het dak en de spouw geïsoleerd. De begane grond en eerste verdieping zijn grotendeels voorzien van vloerverwarming. De bestemming is wonen met bedrijf. Kom kijken en bekijk de prachtige ligging en de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.