Etzenraderstraat 12, Jabeek

Vraagprijs
€ 319.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Jabeek
Adres
Etzenraderstraat 12
Postcode
6454 AK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 765 m3
Perceel oppervlakte
550 m2
Woonoppervlakte
ca. 122 m2
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1937
Energie label
G

Delen op Social Media

Geschikt voor wonen/werken! Op rustige woonlocatie nabij de Jabeekse Bossen gelegen vrijstaande karakteristieke woning (ca. 765m³) met grote hobbyruimte, lange tuin, 3 slaapkamers, vaste trap naar de zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer), tuin op zuid en (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 10m²).

Begane grond: Overdekte entree, ruime hal met meterkast en trappenhuis, toiletruimte met toilet en fonteintje, apart gelegen keuken (ca. 14m²) met keukenopstelling en apparatuur t.w.: een gaskookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Woonkamer (ca. 29m²). Stalling/hobbyruimte (ca. 40m²) met poort en daglichttoetreding. Portaal, berging (ca. 7m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit Ecomline), de witgoedaansluiting en spoelbak. Lange tuin op zuid met niveauverschil.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 15m²), slaapkamer 2 (ca. 16m²), slaapkamer 3 (ca. 12m²). Bergruimte (ca. 4m²), badkamer (ca. 4m²) met ligbad, douche, toilet en de witgoedaansluiting.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Riante bergruimte (ca. 28m²), diverse extra bergruimtes.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is op een rustige woonlocatie in het kerkdorp Jabeek, nabij onder meer de Jabeekse- en Schinveldse Bossen en de Duitse grens (Gangelt) gelegen. Naast fraaie natuurgebieden liggen er ook uitvalswegen (Buiten-Binnenring) en voorzieningen in de (in)directe omgeving. Dit karakteristieke object met grote hobbyruimte is geschikt voor de combinatie wonen/werken of hobbymatige doeleinden. De lange tuin biedt volop indelingsmogelijkheden en is op het zuiden gelegen. De vaste trap naar de zolder geeft de mogelijkheid voor het realiseren van een 4de slaapkamer. De (hard)houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Modernisering is wenselijk!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.