Kieskoel 28, Landgraaf

Vraagprijs
€ 198.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Kieskoel 28
Postcode
6371 DA
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 504 m3
Perceel oppervlakte
123 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1981

Delen op Social Media

Nabij het winkelcentrum van Nieuwenhagen en Brunssummerheide gelegen tussengelegen woonhuis met 4 slaapkamers, ruime inpandige garage, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op het zuidwesten.

Indeling

Begane grond: Oprit, entree, hal, meterkast, garage (ca. 37m²!) met vaste wastafel.

Eerste verdieping: Overloop, toiletruimte, ruime woonkamer (ca. 30m²), keuken (ca. 14m²) met keukenopstelling en apparatuur t.w.: een oven, gaskookplaat en wasemkap. Tuin op het zuidwesten gelegen met terras en achteringang.

Tweede verdieping: Overloop, berging, slaapkamer 1 (ca. 15m²), slaapkamer 2 (ca. 17m²). Badkamer (ca. 5m²) met douche, de witgoedaansluiting en badmeubel/vaste wastafel.

Derde verdieping: Overloop, slaapkamer 3 (ca. 10m²), slaapkamer 4 (ca. 10m²). Opstelplaats cv-/combi-installatie (huur) en mechanische ventilatie-unit (huur).

Bijzonderheden: Deze woning is nabij het winkelcentrum van Nieuwenhagen met een uitgebreid voorzieningen pakket gelegen. Ook de fraaie Brunssummerheide en de Binnen- en Buitenring zijn snel bereikbaar. Dit object beschikt over 4 slaapkamers en een grote inpandige garage, dus berg-/hobbyruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van kunststof (grotendeels) en hout en voorzien van isolerende beglazing (deels HR++). Ook zijn er rolluiken aanwezig. Dit pand is grotendeels voorzien van laminaatvloeren.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.