Prins Clausstraat 108, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 450.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Prins Clausstraat 108
Postcode
6433 JR
Slaapkamers
8
Inhoud
ca. 1791 m3
Perceel oppervlakte
710 m2
Woonoppervlakte
ca. 292 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1918
Energie label
F

Delen op Social Media

IDEAAL VOOR GROOT GEZIN! Dit riante vrijstaande herenhuis (ca. 292m² woonoppervlak!) met veel bijzondere stijlelementen kent veel gebruiksmogelijkheden, is nabij het treinstation gelegen en biedt onder meer: de mogelijkheid voor 8! (merendeels royale) slaapkamers, een groot perceel van 710m² en een dubbele garage.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 22m²), provisiekelder 2(ca. 8m²).

Begane grond: Statige entree met fraaie glas-en-loodpartij, vestibule, royale imposante hal met een travertin-vloer, trappenhuis en vide. Royale woonkamer (ca. 43m²) met hoog plafond, schouw/houtkachel en een parketvloer. Kantoorruimte (ca. 18m², mogelijkheid voor extra slaapkamer), eetkamer (ca. 16m², mogelijkheid voor extra slaapkamer). Apart gelegen keukenruimte (ca.11m²) met keukenopstelling en apparatuur. Bijkeuken met de witgoedaansluiting. Toiletruimte met toilet en fonteintje! Ruime tuin met terras, gazon, borders met aanplant en berging. Via deze berging kunt u tevens de dubbele garage (totaal ca. 43m²) bereiken.

Eerste verdieping: Royale overloop/vide met toiletruimte, slaapkamer (ca. 18m²) met muurkast, vaste wastafel en toegang tot het dakterras. Slaapkamer (ca. 20m²) met dubbele muurkast, slaapkamer (ca. 18m²) met muurkast, slaapkamer (ca. 18m²) met muurkast. Badkamerruimte (ca. 9m²) met ligbad, douche en vaste wastafel. Separaat toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Overloop, royale hobby/bergzolder (ca. 38m²), slaapkamer (ca. 14m²), slaapkamer (ca. 7m), cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Zolderberging met toegang naar de vliering.

Bijzonderheden: IDEAAL VOOR GROOT GEZIN! Dit riante vrijstaande herenhuis (ca. 292m² woonoppervlak!) is een bijzonder object waarbij door de jaren heen gelukkig veel stijlelementen (bijzonder trappenhuis, glas en lood, deuren etc..). De situering nabij een treinstation is zeer praktisch met name voor grote gezinnen. Hoensbroek kent verder een prima voorzieningenniveau (winkels, scholen, sportaccommodaties). Dit pand biedt onder meer de mogelijkheid voor 8! (merendeels royale) slaapkamers. De combinatie wonen-werken is tevens goed te maken. Het ruime perceel van 710m² past ook echt bij dit royale object. Dat geldt zeker ook voor de dubbele garage. De 20 zonnepanelen (eigendom) zorgen voor de nodige energiebesparing! De kozijnen zijn deels van hardhout en zijn voorzien van isolerende beglazing! Kortom: maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.