Provincialeweg Zuid 9, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 279.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Provincialeweg Zuid 9
Postcode
6438 BA
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 669 m3
Perceel oppervlakte
160 m2
Woonoppervlakte
ca. 164 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1939
Energie label
C

Delen op Social Media

STIJLELEMENTEN BEWAARD GEBLEVEN! In het geliefde dorp Oirsbeek gelegen; het karakteristiek ruim herenhuis (woonoppervlakte 164m², inhoud 669m³) met o.a. een sfeervolle woonkamer ensuite, 4 slaapkamers, patiotuin op west, grotendeels dubbele beglazing, spouw- en dakisolatie (energielabel C).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca.15m²) met opstelplaats cv-installatie (Nefit cv-combi-installatie 2010 eigendom), provisiekelder 2 (ca. 7m²).

Begane grond: Voortuin, entree met fraaie voordeur, vestibule met dubbele deuren (zeer fraai glas-en-loodwerk) naar de hal met een mooie originele tegelvloer en fraai trappenhuis. Toiletruimte met toilet en fonteintje; apart gelegen ruime keuken (ca. 12m²) met aanrechtblok. Bijkeuken (ca. 11m²) met de witgoedaansluiting en spoelbak. Woonkamer (4,32m x 4,47m + 3,97m x 3,87m) ensuite met erker, parketvloer, pellet kachel (ter overname) en dubbele deuren naar de patiotuin met overdekt terras en achteruitgang.

Eerste verdieping: Ruime overloop met planken vloeren en een drietal muurkasten, slaapkamer 1 (ca. 15m²), badkamer (ca. 7,5m²) met ligbad, vaste wastafel, slaapkamer 2 (ca. 18m²), slaapkamer 3 (ca. 12m²).

Tweede verdieping: Ruime zolderruimte/slaapkamer 4 (ca. 36m²) middels vaste trap te bereiken met o.a. een groot Velux dakraam en fraaie nokhoogte!

Bijzonderheden: Dit ruime herenhuis is in het geliefde dorp Oirsbeek gelegen. Voorzieningen als winkels, scholen, sportaccommodaties en gezellige horeca liggen in de directe omgeving. Ook de oprit naar de praktische Buitenring en fraaie natuur liggen vlakbij. Dit karakteristieke object biedt veel ruimte met maar liefst 4 grote slaapkamers. Veel stijlelementen zijn bewaard gebleven, zoals deuren, vloeren, glas en lood en het trappenhuis. De woonkamer ensuite is zeer sfeervol en biedt een fraai tuincontact. De kozijnen zijn grotendeels van (hard)hout en kunststof (2020) en zijn voorzien van isolerende (deels HR++) beglazing. De spouw en het dak zijn geïsoleerd, hetgeen heeft geleid tot energielabel C. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.