Reestraat 13, Heerlen

Vraagprijs
€ 169.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Reestraat 13
Postcode
6414 CD
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 321 m3
Perceel oppervlakte
230 m2
Woonoppervlakte
ca. 74 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1927

Delen op Social Media

In de wijk Heksenberg, nabij winkels, openbaar vervoer en de Brunssummerheide gelegen hoekwoning met o.a. een royale oprit/garage, 2 slaapkamers (voorheen 3), souterrain en tuin met ruim overdekt terras op westen gelegen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 11m²).

Begane grond: Brede oprit (met poort) geschikt voor meerdere auto's. Entree, hal, meterkast, toiletruimte. Woonkamer (ca. 24m²); keuken (ca. 9m²) met rechte opstelling en gaskookplaat. Badkamer (ca. 5,5m²) met ligbad/douchecombinatie en badmeubel/vaste wastafel. CV-ruimte met opstelplaats cv-/combi-installatie (huur). Onderhoudsvriendelijke achtertuin (west) met royaal overdekt terras. Riante garage (ca, 45m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 20m², voorheen 2 slaapkamers), slaapkamer 2 (ca. 5m²).

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze hoekwoning is in de wijk Heksenberg, nabij winkels, openbaar vervoer en de Brunssummerheide gelegen en is voorzien van rolluiken. Dit object beschikt over een zolder/kelder en grote garage. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. Ook het uitoefenen van hobby's of werken aan huis is door de aanwezigheid van de royale oprit/garage goed mogelijk!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.