Reeweg 135, Landgraaf

Vraagprijs
€ 339.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Reeweg 135
Postcode
6374 BW
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 685 m3
Perceel oppervlakte
837 m2
Woonoppervlakte
ca. 116 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1933
Energie label
F

Delen op Social Media

Op prima locatie in Ubach over Worms gelegen uitgebouwd vrijstaand woonhuis (te moderniseren) op een perceel van 837m² met onder andere een dubbele oprit, ruime brede garage, 3 slaapkamers (op zolder mogelijkheid voor 4e of 5e slaapkamer), souterrain en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 20m²), provisiekelder 2 (ca. 19m²).

Begane grond: Dubbele (beide zijden woonhuis) lange oprit, entree, hal met glas en lood beglazing, een plavuizen vloer, trappenhuis en meterkast (modern). Woonkamer (ca. 35m² met keuken) met een parketvloer. Apart gelegen keuken met muurkast en keukenopstelling met apparatuur; te weten: een vier pits gaskookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Serre/tuinkamer (ca. 15m²) met een plavuizen vloer. Hal met toegang naar ruime toiletruimte met wastafel en toilet. Badkamer met drempelloze douche, ligbad, vaste wastafel en de witgoedaansluiting. Lange (ca. 42m x 15m!) tuin met terras, vijver en gazon. Brede garage (ca. 5,81m x 4,80m) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 14,5m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 10m²).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Berg-/hobbyruimte (ca. 33,5m²) mogelijkheid 4de en/of 5de slaapkamer met goede stahoogte. Tevens opstelplaats cv-/combi-installatie (eigendom).

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is op een prima locatie, bij voorzieningen, de Brunssummerheide en uitvalswegen in Ubach over Worms gelegen. Dit uitgebouwde object op een perceel van 837m² beschikt onder andere over een ruime brede garage, een zolder via een vaste trap en een souterrain. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De hoge zolder is tevens geschikt voor het uitbreiden van het aantal slaapkamers. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met HR++ beglazing. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.