Aan Het Lindjen 23, Puth

Vraagprijs
€ 239.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Puth
Adres
Aan Het Lindjen 23
Postcode
6155 KD
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 543 m3
Perceel oppervlakte
240 m2
Woonoppervlakte
ca. 101 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957
Energie label
G

Delen op Social Media

In het geliefde, centraal gelegen dorp Puth gelegen; de ruime (ca, 543m³) twee-onder-een-kapwoning met drie slaapkamers, kantoortje en een ruime garage.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²).

Begane grond: Voortuin, entree met een fraaie kunststof voordeur, ruime hal met een natuurstenen vloer, meterkast (vernieuwd). Keuken (ca. 9,5m²) met rechte opstelling en apparatuur, te weten; een keramische kookplaat, wasemkap, combi-oven/magnetron en koelkast. Woonkamer (ca. 28m²) met een natuurstenen vloer en openslaande deuren naar de tuin met overdekt (ca. 14m²) terras. Kantoortje (ca. 9m²). Moderne toiletruimte met wandcloset (spaarknop) en fonteintje. Ruime brede garage (ca. 31m²) met de witgoedaansluiting en een deur naar de tuin.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 11m²), slaapkamer 3 (ca. 11m²); badkamerruimte (ca. 6m²) met hoekbad-douche, badmeubel/vaste wastafel, wandcloset, inbouwspots, wandradiator en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergruimte met opstelplaast cv-combi-installatie (huur).

BIJZONDERHEDEN: Deze ruime (ca. 543m³!) twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde, centraal gelegen dorp Puth nabij een basisschool en bijzonder fraaie natuur (Onder andere: Danikerbos, Stammenderbos) gelegen. Deze woning beschikt over een kantoortje en drie slaapkamers. Het souterrain, de bergzolder en de royale garage zorgen voor voldoende berg- en hobbyruimte. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming. De begane grond is deels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Kortom een leuke woning met veel mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.