Aan Het Lindjen 5, Puth

Vraagprijs
€ 235.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Puth
Adres
Aan Het Lindjen 5
Postcode
6155 KD
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 493 m3
Perceel oppervlakte
260 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957
Energie label
E

Delen op Social Media

In het geliefde, centraal gelegen dorp Puth gelegen; de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een inpandige garage, oprit met carport, 3 slaapkamers, woonkeuken, omsloten achtertuin, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,41m x 2,58m) met opstelplaats boiler.

Begane grond: Voortuin, lange oprit met carport; overdekte entree; ruime hal met o.a. een Leistenen vloer, toiletruimte en meterkast (moderne). Lichte L-vormige woonkamer (ca. 33m²) v.v. laminaatvloer. Aanbouwkeuken (ca. 5,89m x 3,86m) v.v. rechte keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (Bosch), en koelkast. Inpandig bereikbare garage (ca. 5,51m x 2,98m) met de witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-installatie. Middels openslaande deuren vanuit de aanbouwkeuken is er toegang tot de omsloten achtertuin welke is v.v. een overdekt terras, borders met aanplant, gazon en een gemetselde buitenberging (ca. 6m²). De tuin biedt veel privacy.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,58m x 2,93m), slaapkamer 2 (ca. 3,58m x 3,68m) v.v. inbouwkast, slaapkamer 3 (ca. 2,60m x 2,45m) v.v. inbouwkast; geheel betegelde badkamer (ca. 2,58m x 1,97m) met ruime inloopdouche, vaste wastafel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder (nokhoogte: 1,49m).

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde, centraal gelegen dorp Puth nabij een basisschool en bijzonder fraaie natuur (o.a. Danikerbos en Stammenderbos) gelegen. De woning beschikt onder meer over een garage en oprit met carport. Het souterrain, de bergzolder en de garage zorgen voor voldoende bergruimte. De kozijnen zijn van kunststof en hout met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De eerste verdieping is nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Kortom een leuke woning met veel mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.