Altaarstraat 89, Schinnen

Vraagprijs
€ 245.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinnen
Adres
Altaarstraat 89
Postcode
6365 AJ
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 525 m3
Perceel oppervlakte
220 m2
Woonoppervlakte
ca. 137 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1939

Delen op Social Media

In het geliefde kerkdorp Schinnen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen; het karaktervol en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) met o.a.: 3 ruime slaapkamers, mogelijkheid creëren extra (slaap)kamer (vaste trap naar zolderverdieping), provisiekelder, kunststof/(hard)houten kozijnen, rolluiken en tuin met berging, zij- en achteringang.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,90m x 2,74m).

Begane grond: Overdekte entree; fraaie hal (ca. 7m²) met authentieke tegelvloer; ruime woonkamer (ca. 28m²); apart gelegen keukenruimte (ca. 12m²) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Tussenportaal (ca. 4m²) v.v. lichtkoepel; geheel betegelde toiletruimte; geheel betegelde badkamer (ca. 2,76m x 2,43m) v.v. instapdouche, wandcloset, vaste wastafel in badmeubel en daglichttoetreding. Middels openslaande deuren vanuit tussenportaal is er toegang tot de royale achtertuin v.v. riant terras (deels overdekt), achteringang, borders met aanplant en gemetselde berging (ca. 4,84m x 2,77m) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit, ca. 2010). Tevens bevindt zich hier een corridor (zij-ingang/onderdoorgang) met o.a. meterkast.

Eerste verdieping: Ruime overloop (6m²), slaapkamer 1 (ca. 4,52m x 3,73/3,60m) v.v. dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 4,00m x 3,95/3,69m), slaapkamer 3 (ca. 2,80m x 2,51m).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken riante zolderverdieping (ca. 26m²) met klein dakkapel en diverse bergruimtes. Er bestaat de mogelijkheid een extra (slaap)kamer te realiseren.

Bijzonderheden: Dit karaktervol object is in het geliefde kerkdorp Schinnen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en fraai natuurgebied gelegen. Het geschakeld woonhuis is uitgebouwd en beschikt o.a. over een ruime zolderverdieping en provisiekelder. De kozijnen zijn van kunststof en (hard)hout met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch). Enige modernisering is wenselijk. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen door de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.