Amstenraderweg 111, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 389.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Amstenraderweg 111
Postcode
6431 EK
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 695 m3
Perceel oppervlakte
1125 m2
Woonoppervlakte
ca. 156 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1956
Energie label
F

Delen op Social Media

Uitermate geschikt voor de combinatie wonen-werken! Op een mooie centrale locatie, nabij het winkelcentrum, scholen en uitvalswegen gelegen; het ruim halfvrijstaand en uitgebouwd woonhuis (huisnummer 113) met onder andere: een multifunctionele ruimte (huisnummer 111) met separate ingang en eigen douche/toilet/cv-installatie/bergzolder, groot achtergelegen terrein (perceel ca. 1125m²), garage met aangrenzend een riante hobby-/werkruimte (ca. 31m²), grotendeels kunststof kozijnen, 4 slaapkamers, etc..

Indeling

Huisnummer 113:

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,56m x 2,20m).

Begane grond: Voortuin en brede oprit; entree; riante hal met o.a. garderobenis en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 8,08m x 3,98m) v.v. schuifpui en open haard; apart gelegen keuken (ca. 4,59m x 2,44m) v.v. eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Bijkeuken/wasruimte (ca. 2,99m x 2,98m) v.v. extra keukenblok, witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-installatie (eigendom/1987). Ruim achtergelegen terrein met o.a. een (te verwarmen) garage (ca. 7,04m x 2,91m), berging (ca. 3,70m x 2,72m) en (te verwarmen) hobby-/werkruimte (ca. 10,65m x 2,92m) v.v. 3 lichtkoepels en kantelpoort. Tevens is er een ruime overdekte opslag aanwezig. De tuin beschikt over een gazon, borders met aanplant en een zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,99m x 3,43m) v.v. muurkast, slaapkamer 2 (ca. 17m²) v.v. muurkast en vaste wastafel, slaapkamer 3 (ca. 3,38m x 2,43m); badkamer (ca. 2,41m x 2,30m) v.v. ligbad-/douchecombinatie, toilet, vaste wastafel in badmeubel, elektrische boiler (eigendom/2022) en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping; overloop met diverse bergruimtes; slaap-/hobbykamer 4 (ca. 10m²) v.v. dakvenster.

Huisnummer 111:

Begane grond: Entree/hal; multifunctionele ruimte (ca. 4,98m x 4,53/3,61m) v.v. inbouwkasten en meterkast; berging/provisieruimte ca. 9m²); doucheruimte (ca. 1,46m x 1,16m) v.v. douche; portaal met toegang naar toiletruimte.

Eerste verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom/2020).

Bijzonderheden: VEEL GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN! Het ruim halfvrijstaand en uitgebouwd woonhuis is centraal, nabij het winkelcentrum, scholen en uitvalswegen gelegen. Het object beschikt grotendeels over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De aanwezigheid van een multifunctionele ruimte met separate ingang, een garage, een hobby-/werkruimte en een groot achtergelegen terrein bieden diverse gebruiksmogelijkheden. Ook ideaal voor praktijk of kantoor aan huis! Kortom, maak een afspraak voor een bezichtiging en laat u overtuigen van de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.