Amstenraderweg 12, Merkelbeek

Vraagprijs
€ 265.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Merkelbeek
Adres
Amstenraderweg 12
Postcode
6447 BT
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 374 m3
Perceel oppervlakte
797 m2
Woonoppervlakte
ca. 86 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1968
Energie label
E

Delen op Social Media

RIANT PERCEEL! In het geliefde Merkelbeek gelegen twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 797m²! met garage, 3 slaapkamers en aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Begane grond: Royale voor- en zijtuin, entree, hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast (modern). Doorzonwoonkamer (ca. 29m²) met openslaande deuren naar de tuin. Apart gelegen keuken (ca. 10m²) met keukenopstelling en apparatuur, t.w. een gaskookplaat, wasemkap en koelkast. Inbouw cv-kast met opstelplaats cv-/combi-installatie (eigendom, 202 (eigendom, 2022). Riante tuin (totaal perceel 797m²!) met gazon, poort en omheining. Apart gelegen gemetselde garage (ca. 18,5m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m²) met vaste wastafel, slaapkamer 2 (ca. 13,5m²), slaapkamer 3 (ca. 8,5m²) met muurkast. Badkamer (ca. 4,5m²) met ligbad, vaste wastafel en toilet.

Tweede verdieping: Zolder-/bergruimte middels een vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde Merkelbeek, nabij fraaie natuur en voorzieningen gelegen. Prachtige wandel- en fietstochten starten letterlijk in de voortuin. Het perceel (797m²) is riant te noemen. Daardoor zijn er ook veel uitbreidingsmogelijkheden. De garage en zolder bieden de nodige stallingsruimte. De kozijnen zijn van aluminium en zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar). Enige modernisering is wenselijk. Kom kijken en laat u overtuigen door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.