Barbarastraat 27, Nuth

Vraagprijs
€ 219.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Nuth
Adres
Barbarastraat 27
Postcode
6361 VK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 490 m3
Perceel oppervlakte
253 m2
Woonoppervlakte
ca. 114 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957
Energie label
C

Delen op Social Media

Op geliefde woonlocatie, nabij natuur en uitgebreid voorzieningenpakket gelegen; de uitgebouwde (2013) tussenwoning met onder andere: een royale woonkamer/keuken (ca. 59m²!), drie slaapkamers, kunststof kozijnen met grotendeels isolerende beglazing en een onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden met veel privacy.

INDELING

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²).

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast (vernieuwd), toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer (ca. 41m²) met een parketvloer en openslaande deuren naar de tuin. Keuken (ca. 17,5m²) met L-vormige keukenopstelling met de witgoedaansluiting en apparatuur; te weten: een keramische kookplaat en wasemkap. Onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden gelegen met buitenberging (ca. 9m²), veel privacy en overdekt terras (ca. 12m²). Achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 11,5m²) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 12m²). Badkamer (ca. 7m²) met wandcloset, inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken (ca. 15m²), met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom).

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde tussenwoning is op geliefde woonlocatie, nabij natuur en uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. scholen, winkels, openbaar vervoer, Buitenring en sportaccommodaties) gelegen. Dit object beschikt onder andere over: een royale woonkamer/keuken (ca. 59m²!), drie slaapkamers en een bergzolder. Dus woon- en bergmogelijkheden zijn voldoende voorhanden. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met isolerende beglazing. De onderhoudsvriendelijke tuin is op het zuiden gelegen. Kortom een leuke woning op een centrale plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale
indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.