Berkenstraat 20, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Berkenstraat 20
Postcode
6438 GR
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 440 m3
Perceel oppervlakte
350 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1960
Energie label
E

Delen op Social Media

Nagenoeg grenzend aan prachtige natuur (Wolfhagen/Kakkert) gelegen, de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met onder andere een woonkamer/keuken van ca. 51m², royaal perceel (350m²), stalling/garage en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (deels).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7m²).

Begane grond: Voortuin, oprit (deels breed, deels lang) met gebakken bestrating, geschikt voor meerdere auto's. Entree, hal, meterkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en daglichttoetreding. L-vormige woonkamer (ca. 51m² incl. keuken!) met veel lichtinval. Aanbouwkeuken met vloerverwarming, L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, koelkast, vriezer en inbouwkast met opstelplaats cv-/combi-installatie (2018, eigendom). Tuin met terras (gebakken bestrating), zij-ingang, gazon en stalling/garage (ca. 22m²).

Eerste verdieping: Overloop, geheel betegelde badkamerruimte (ca. 6,5m²) met ligbad, douche, badmeubel/vaste wastafel, wandcloset en daglichttoetreding. Slaapkamer 1 (ca.10m²), slaapkamer 2 (ca. 11m²), slaapkamer 3 (ca. 5,5m²).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is nagenoeg grenzend aan prachtige natuur (Wolfhagen/Kakkert) gelegen. Ook het uitgebreide voorzieningenpakket van Oirsbeek (winkels, horeca, sport, welzijn) is op loopafstand bereikbaar. Dit object beschikt over een souterrain, zolder en een stalling/garage, dus bergruimte is voldoende voorhanden. Dit pand is uitgebouwd en daarmee is een ruime woonkamer/keuken van ca. 51m² ontstaan. Het royale perceel (350m²) biedt tevens veel indelingsmogelijkheden. De keuken is voorzien van vloerverwarming. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout met isolerende beglazing (deels). Tevens zijn er rolluiken aanwezig. Kortom een ruime woning op een centrale, doch rustige plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.