Boerhaavestraat 22, Heerlen

Vraagprijs
€ 185.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Boerhaavestraat 22
Postcode
6412 VJ
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 360 m3
Perceel oppervlakte
150 m2
Woonoppervlakte
ca. 87 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1957
Energie label
D

Delen op Social Media

Dichtbij het centrum van Heerlen, met al haar voorzieningen gelegen, de tussenwoning met o.a. 3 slaapkamers, een souterrain, L-vormige woonkamer, zolderberging via vaste trap en tuin op het zuiden.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9m²).

Begane grond: Voortuin, entree, hal, trappenhuis, toiletruimte met wandcloset, meterkast (modern). L-vormige woonkamer (ca. 32m²) met inbouwspots. Semi-open keuken (ca. 7,5m²) met keukenopstelling met apparatuur t.w. een vaatwasser, combi-oven magnetron, inductie-kookplaat, wasemkap en koelkast. Onderhoudsvriendelijke tuin op zuid met terras en berging met de witgoedaansluiting (ca. 4,5m²). Er bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7,5m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), slaapkamer 3 (ca. 10,5m²). Badkamer (ca. 6m²) met badmeubel (dubbele kraan), royale inloopdouche, wandcloset (spaarknop), wandradiator en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken bergruimte.

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is dichtbij het centrum van Heerlen gelegen, met al haar voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum, centraal station, gezellige horeca en sportvoorzieningen. Dit object beschikt over een souterrain en zolder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De tuin is aan de achterzijde vrij en op het zuiden gelegen. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van laminaatvloeren. Kortom: een ideale starterswoning op een centrale plek!


Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.