Bovenscheydt 4, Landgraaf

Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Bovenscheydt 4
Postcode
6372 RH
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 354 m3
Perceel oppervlakte
135 m2
Woonoppervlakte
ca. 94 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
2016
Energie label
A

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

Op geliefde woonlocatie (Schaesberg) in de wijk Achter de Winkel gelegen jonge geschakelde en instapklare woning (energielabel A) met o.a. 3 slaapkamers, uitgebouwde woonkamer, tuin op west, luxe keuken/badkamer, vloerverwarming, zonnepanelen en goed isolatieniveau.

Indeling

Begane grond: Voortuin, fraai entree via trap aan voordeur. Hal met trappenhuis, meterkast en moderne toiletruimte met wandcloset (spaarknop) en fonteintje. Uitgebouwde woonkamer (ca. 33m²) met toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 12m lang) op west (tot laat de zon!) en met achteringang. De woonkamer is verder voorzien van een fraaie laminaatvloer (brede stroken) en een berging onder de trap. Semi open keuken (ca. 8,5m²) met keukenopstelling (2016) met granieten werkblad en apparatuur t.w. een inductie-kookplaat, wasemkap, oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 10,5m²), slaapkamer 2 (ca. 7m²), slaapkamer 3 (ca. 6m²), luxe badkamer (ca. 5m²) met royale inloopdouche, wandcloset, badmeubel/vaste wastafel en daglichttoetreding. Technische ruimte met de witgoedaansluiting, mechanische ventilatie-unit en opstelplaats cv-combi-installatie (2016, eigendom).

Bijzonderheden: Deze instapklare woning (bouwjaar 2016) is op geliefde woonlocatie (Schaesberg) in de wijk Achter de Winkel gelegen. Schaesberg wordt gekenmerkt door een hoog voorzieningeniveau (winkels, school, horeca, sport etc..) en groene omgeving. Daarnaast heeft de wijk een prima ontsluiting via de Binnen- en Buitenring. Dit object beschikt over een uitgebouwde woonkamer en luxe keuken en badkamer. Het isolatieniveau is hoog (energielabel A). De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van hoog rendementsbeglazing. Daarnaast is er vloerverwarming aanwezig. De 5 zonnepanelen (eigendom leveren de nodige energiebesparing). Kortom, energiezuinig wonen op een leuk plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.