Broekstraat 3, Schinveld

Vraagprijs
€ 198.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
Broekstraat 3
Postcode
6451 BH
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 583 m3
Perceel oppervlakte
550 m2
Woonoppervlakte
ca. 90 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1930
Energie label
F

Delen op Social Media

In de kern van het sfeervolle kerkdorp Schinveld, nabij uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. school, bosgebied, winkels), natuurgebied en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gesitueerd; het halfvrijstaand boerenwoonhuis (te moderniseren) op royaal perceel (ca. 550m²) met o.a.: een ruime tuin (zuid-west), (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, mogelijkheid 3 slaapkamers, oprit, garage, carport, riante stallingen met diverse uitbreidingsmogelijkheden, etc..

Indeling

Begane grond: Oprit; entree/hal (ca. 1,50m x 1,46m) met o.a. meterkast en tegelvloer; woonkamer (ca. 28m²) v.v. tegelvloer; tussenportaal met trapopgang en toegang naar de geheel betegelde badkamer (ca. 2,00m x 1,60m) v.v. inloopdouche, toilet en vaste wastafel. Apart gelegen keukenruimte (ca. 13m²) met eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een gaskookplaat en afzuigkap. Hier bevinden zich tevens de witgoedaansluitingen en opstelplaats van de cv-combi-installatie (eigendom). Stalling 1 (ca. 16m²). Stalling 2/werkplaats (ca. 40m²). Vanuit stalling 2 is er toegang naar de ruime tuin welke is voorzien van een garage (ca. 4,57m x 3,93m), carport, gazon en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 4,12m x 4,02m), slaapkamer 2 (ca. 4,00m x 3,84m), hobbyruimte/slaapkamer 3 (ca. 3,42m x 2,83m).

Bijzonderheden: Dit halfvrijstaand boerenwoonhuis is gelegen in de kern van het geliefde kerkdorp Schinveld nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. school, winkels, bosgebied, sportverenigingen), natuurgebied en uitvalswegen (o.a. Buitenring). Het object is voorzien van (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing. De carport is geschikt voor o.a. het stallen van een caravan. De riante stallingen bieden diverse uitbreidingsmogelijkheden van de woning. Enige modernisering is wenselijk. Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.