Burchtstraat 2, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 145.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Burchtstraat 2
Postcode
6432 HB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 235 m3
Perceel oppervlakte
57 m2
Woonoppervlakte
ca. 68 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1928
Energie label
G

Delen op Social Media

Starters en beleggers opgelet! In een rustige en kindvriendelijke woonwijk "Maria Gewanden", nabij o.a. diverse voorzieningen, uitvalswegen en Kasteel Hoensbroek gelegen; de geschakelde en instapklare hoekwoning met een inpandig bereikbare berging, mogelijkheid 3 slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een onderhoudsvriendelijke patiotuin (ca. 4,5m²) welke zelfstandig achterom bereikbaar is.

Indeling

Begane grond: Entree/hal met o.a. meterkast (moderne); lichte woonkamer (ca. 4,44m x 3,74m); semi-open keuken (ca. 11m²) v.v. eenvoudige keukenopstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat en afzuigkap. Tussenportaal met o.a. een geheel betegelde toiletruimte en deur naar patiotuin (N-O) welke zelfstandig achterom bereikbaar is. Inpandige berging (ca. 11m²) met o.a. de witgoedaansluitingen en een zijdeur.

Eerste verdieping: Overloop met o.a. toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; slaapkamer 1 (ca. 3,01m x 2,82m) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 2 (ca. 2,81m x 2,44m) v.v. laminaatvloer en een vaste wastafel; geheel betegelde badkamer (ca. 2,05m x 1,79m) v.v. ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping welke in gebruik genomen kan worden als 3de slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-combi-installatie (eigendom/2010).

Bijzonderheden: Deze geschakelde hoekwoning is rustig, nabij o.a. diverse voorzieningen, uitvalswegen en Kasteel Hoensbroek gelegen. Het object is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen (2003-2004) met isolerende (HR++) beglazing. De begane grond beschikt nagenoeg geheel over een nette laminaatvloer. Kortom, interessant voor de starter en/of belegger.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.