Dr. Philipsstraat 27, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 159.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Dr. Philipsstraat 27
Postcode
6431 EC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 312 m3
Perceel oppervlakte
182 m2
Woonoppervlakte
ca. 72 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1952

Delen op Social Media

In de kindvriendelijke wijk Mariarade nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen gelegen hoekwoning (te moderniseren) met o.a. een garage/stalling, tuin (Z-W), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, 3 slaapkamers, provisiekelder, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7m²) v.v. de witgoedaansluitingen en huurgeiser.

Begane grond: Voortuin, overdekte entree; hal met o.a. meterkast en toiletruimte; lichte woonkamer (ca. 6,29m x 3,71m); semi-open keuken (ca. 2,85m x 2,03m) met een tegelvloer, eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, gaskooktoestel en afzuigkap. Tevens bevindt zich hier een deur naar de achtertuin v.v. terras (deels overdekt), zij-ingang, borders en garage/stalling (ca. 6,82m x 3,73m).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (ca. 3,73m x 2,11m), slaapkamer 3 (ca. 3,01m x 2,86m); doucheruimte (ca. 1,87m x 1,07m) met instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met opstelplaats cv-combi-installatie (huur).

Bijzonderheden: Deze hoekwoning met garage/stalling is gelegen nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen. Uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer liggen in de directe nabijheid. Het object beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (1x elektrisch). Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.