Dr. Poelsstraat 41, Amstenrade

Vraagprijs
€ 398.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Dr. Poelsstraat 41
Postcode
6436 BD
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 475 m3
Perceel oppervlakte
360 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957
Energie label
E

Delen op Social Media

In geliefde omgeving nabij een uitgebreid aanbod van voorzieningen (scholen, sportaccommodaties, winkels, etc.) en uitvalswegen (o.a. Buitenring) op een perceel van 360m² gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis met o.a. een garage, 4 slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, provisiekelder, 3 airco’s (verwarmen en koelen), etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,98m x 1,89m) v.v. tegelvloer.

Begane grond: Ruime voortuin, lange oprit geschikt voor meerdere auto's; entree/hal met o.a. meterkast (moderne); lichte woonkamer (ca. 7,83m x 3,77m) v.v. airco-installatie; apart gelegen keuken (ca. 3,50m x 1,98m) v.v. moderne keukenopstelling, composiet werkblad en apparatuur (Siemens) te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast; tussenportaal met o.a. toiletruimte; wasruimte (ca. 2,47m x 2,32m) v.v. de witgoedaansluitingen en spoelbak. Vanuit de wasruimte en tussenportaal is er toegang naar de achtertuin v.v. ruim terras (deels overdekt en v.v. een fraaie glaspui), gazon, overkapping, dubbele zij-ingang en garage (ca. 4,72m x 3,34m).

Eerste verdieping: Ruime overloop met o.a. een airco-installatie; slaapkamer 1 (ca. 3,51m x 2,14m), slaapkamer 2 (ca. 3,66m x 3,15m), slaapkamer 3 (ca. 9m²); geheel betegelde moderne badkamer (ca. 2,54m x 1,58m) met ligbad-/douchecombinatie, wandcloset, vaste wastafel in badmeubel, designradiator en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping; slaapkamer 4 (ca. 20m²) v.v. airco-installatie, bergkast en 3 Velux-dakvensters (incl. verduistering). Cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (huur/2017).

Bijzonderheden: Het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) is in een geliefde omgeving nabij een uitgebreid aanbod van voorzieningen (scholen, sportaccommodaties, winkels, etc.) en uitvalswegen (o.a. Buitenring) op een royaal perceel (360m²) gelegen. Het object beschikt grotendeels over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er zonnescreens en 3 airco’s (verwarmen en koelen) aanwezig. De begane grond en eerste verdieping zijn nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.