Eikerplein 13, Kerkrade

Vraagprijs
€ 269.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Kerkrade
Adres
Eikerplein 13
Postcode
6465 BS
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 353 m3
Perceel oppervlakte
283 m2
Woonoppervlakte
ca. 103 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1997
Energie label
B

Delen op Social Media

Levensloopbestendig wonen! Deze semibungalow met energielabel B is op verkeerluwe locatie gelegen en is ondermeer voorzien van 3 slaapkamers (waarvan één op de begane grond), ingebouwd zwembad en 2 garages.

Indeling

Begane grond: Voor- en onderhoudsvriendelijke royale zijtuin. Overdekte entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 35m², incl. keuken) met een plavuizen vloer en schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur, te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Bijkeuken (ca. 5,5m²) met toegang naar tuin. Geheel betegelde badkamer (ca. 4,5m²) met ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en daglichttoetreding. Slaapkamer 1 (ca. 13m²) met een laminaatvloer en veel lichtinval. Onderhoudsvriendelijke tuin met inbouwzwembad, royaal overdekt terras (ca. 29m² met inbouwverlichting), tuinberging, zij- en achteringang. Twee apart aan hofje achterom gelegen garages (ca. 16m² per garage).

Eerste verdieping: Overloop, royale slaapkamer 2 (ca. 20m²), slaapkamer 3 (ca. 8m²). Technische ruimte met de witgoedaansluiting en opstelplaats mechanische ventilatie-unit en cv-/combi-installatie (2015, eigendom).

Bijzonderheden: Levensloopbestendig wonen op een verkeersluwe locatie! Deze semibungalow is gelegen in de wijk Gracht. Deze wijk wordt prima ontsloten door de nieuw aangelegde N300. Winkels, scholen, openbaar vervoer, sportvoorzieningen en horeca zijn snel bereikbaar. De woning heeft een prima isolatieniveau (energielabel B met o.a. dak-, spouwisolatie en isolerende beglazing). De kozijnen zijn van hardhout. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Een slaapkamer heeft reeds een voorbereiding voor het aansluiten van airconditioning. De kopse gevel is afgelopen jaar geïmpregneerd. De bitumenlaag van het hoofddak is in 2009 vernieuwd. Kortom wilt u gelijkvloers wonen met gunstig energielabel? Maak een afspraak en laat u verder overtuigen!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.