Eurenderweg 2a, Heerlen

Vraagprijs
€ 119.500 k.k.
status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Eurenderweg 2a
Postcode
6417 SG
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 134 m3
Woonoppervlakte
ca. 40 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1984

Delen op Social Media

Op geliefde locatie in de wijk Caumerveld - Douve Weien gelegen compact appartement met 1 slaapkamer, isolerende beglazing en berging.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, toiletruimte met fonteintje, geheel betegelde doucheruimte met vaste wastafel. Slaapkamer (ca. 10,5m²). Woonkamer met open keuken (totaal ca. 19m²) zonder apparatuur, bergkast, cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (Remeha Avanta, eigendom, 2019). Apart gelegen buitenberging (ca. 4m²).

Bijzonderheden: Dit compact appartement is op een geliefde locatie in de wijk Caumerveld - Douve Weien gelegen. Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportaccommodaties en de aansluitingen voor openbaar vervoer liggen op loopafstand. Dat geldt ook voor Heerlen-Centrum. Tevens is de autosnelweg snel bereikbaar. De kozijnen zijn van hout met isolerende beglazing. De woning is grotendeels voorzien van laminaatvloeren. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt (inclusief water) € 87,12

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.