Frisostraat 24, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 179.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Frisostraat 24
Postcode
6433 GP
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 371 m3
Perceel oppervlakte
162 m2
Woonoppervlakte
ca. 85 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1959

Delen op Social Media

Grenzend aan nieuwbouwwijk en nabij scholen, winkels en aansluiting openbaar vervoer gelegen; het uitgebouwd en goed verzorgd woonhuis met o.a. een royale woonkamer/keuken (ca. 45m²!), vernieuwde keuken, 3 slaapkamers , kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin met overdekt terras op zuid westen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 6m²).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, entree, hal, meterkast (vernieuwd), toiletruimte, woonkamer/keuken(ca. 45m²!). De woonkamer beschikt over een schuifpui naar de tuin. De nagenoeg nieuwe keuken (ca. 2019) is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur (o.a. Atag) t.w.: een gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser, koel- en vrieskast. De onderhoudsvriendelijke tuin is op het zuid-westen gelegen en is voorzien van een fraai overdekt terras met inbouwverlichting. Tevens is er zonwering aanwezig. De tuin beschikt verder over een achteringang en een dubbele gemetselde berging (ca. 5m² en ca. 8m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 8,5m²) met TV-aansluiting, slaapkamer 2 (ca. 12m²), slaapkamer 3 (ca. 8,5m²). Doucheruimte met vaste wastafel in badmeubel.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken. Berging met opstelplaats
cv-combi-installatie (huur).

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is grenzend aan een nieuwbouwwijk en nabij scholen, winkels en aansluiting openbaar vervoer gelegen. Fraaie wandel- en fietsgebieden liggen tevens in de directe nabijheid. Dit object is uitgebouwd en goed verzorgd. De royale woonkamer/keuken (ca. 45m²!) biedt een fraai tuincontact naar het overdekt terras. De zolder en kelder zorgen voor de nodige bergruimte. De kunststof kozijnen beschikken over isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond is grotendeels voorzien van fraaie laminaatvloeren.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.