Ganzeweide 142, Heerlen

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Ganzeweide 142
Postcode
6413 GJ
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 608 m3
Perceel oppervlakte
545 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1903
Energie label
G

Delen op Social Media

Uitermate geschikt voor de kleine ondernemer! In de directe nabijheid van het vernieuwde winkelcentrum van Heerlerheide gelegen te renoveren/moderniseren woonhuis op ruim perceel (ca. 545m²) met o.a. een riante stalling (ca. 95m², veel mogelijkheden!), optie 4 slaapkamers, ruime woonkamer (ca. 40m²), etc..

Indeling

Begane grond: Riante oprit met veel stallingsmogelijkheden; ruime entree/hal (ca. 8,24m x 1,15m) met o.a. meterkast en tegelvloer; ruime woonkamer (ca. 40m²); apart gelegen keuken (ca. 8m²) v.v. eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Tevens opstelplaats geiser (eigendom). Doucheruimte (ca. 1,74m x 0,92m) v.v. instapdouche. Tussenportaal met o.a. een toiletruimte. Ruime tuin v.v. terras, gazon, borders met aanplant en riante stalling (ca. 95m²) v.v. trap naar ruime zolderverdieping.

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 6m²); slaapkamer 1 (ca. 4,14m x 3,99m), slaapkamer 2 (ca. 4,97m x 3,19m) en slaapkamer 3 (ca. 3,90m x 2,65m).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping.

Bijzonderheden: Veel gebruiksmogelijkheden! Deze (volledig te renoveren/moderniseren) twee-onder-een-kapwoning is in de directe nabijheid van het vernieuwde winkelcentrum van Heerlerheide gelegen. Op loopafstand treft u veel gewenste voorzieningen, waaronder diverse winkels, een rijk verenigingsleven, openbaar vervoer en de aansluiting op de Ringweg richting de omliggende steden. Het object beschikt over (hard)houten kozijnen met enkele beglazing. De riante stalling met zolderverdieping biedt veel mogelijkheden. Er is geen cv-installatie aanwezig (verwarming middels gaskachels). Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.