Gladiolensingel 20, Geleen

Vraagprijs
€ 185.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Geleen
Adres
Gladiolensingel 20
Postcode
6163 AT
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 400 m3
Perceel oppervlakte
286 m2
Woonoppervlakte
ca. 92 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1950

Delen op Social Media

Nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen hoekwoning met onder andere 3 slaapkamers, garage/oprit (3 auto's), ruime tuin op zuidoosten gelegen, airconditioning (2021) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 11m²).

Begane grond: Voortuin, Oprit met poort, entree met kunststof voordeur, meterkast (vernieuwd), woonkamer (ca. 31m²) met airconditioning. Doucheruimte met toilet. Apart gelegen keuken (ca. 6,5m²) met L-vormige keukenopstelling met apothekerskast en apparatuur; te weten een vaatwasser, keramische kookplaat, wasemkap en koelkast. Royale tuin op zuidoosten gelegen met overdekt terras, gazon, gemetselde berging (ca. 4,5m2) en tuinhuis. Garage (ca. 15m²).

Eerste verdieping: Overloop met berging, slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 16m²) met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderberging met opstelplaats cv-installatie (huur).

Bijzonderheden: Deze hoekwoning is nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, sportverenigingen en uitvalswegen gelegen. Dit object beschikt over een kelder, zolder en garage. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. Ook stallingsruimte voor meerdere auto's is aanwezig (garage/lange oprit). De tuin is op het zuidoosten gelegen De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar).

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.