Grachtstraat 61, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 275.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Grachtstraat 61
Postcode
6438 HM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 460 m3
Perceel oppervlakte
328 m2
Woonoppervlakte
ca. 112 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1969
Energie label
D

Delen op Social Media

Op een gewilde locatie, nabij uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. brede-school, kinderopvang, sportboulevard, winkels) en natuur gelegen; de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning (deels te moderniseren) met een ruime oprit, garage, ruime living (ca. 47m²), 3 slaapkamers, (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken en tuin op zuid.

Indeling

Begane grond: Voortuin, ruime oprit; entree/hal met o.a. meterkast, trapkast en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; uitgebouwde living (ca. 47m²); apart gelegen keuken (ca. 3,06m x 2,59m) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een koelkast, gaskookplaat, heteluchtoven en afzuigkap. Vanuit de aanbouw is er toegang naar de achtertuin v.v. terras, gazon, borders met aanplant en garage (ca. 7,46m x 2,76m). De tuin biedt veel privacy en is op het zuiden gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 3,88m x 3,33m), slaapkamer 2 (ca. 4,16m x 2,73m) v.v. dubbele muurkast, slaapkamer 3 (ca. 3,14m x 2,73m) v.v. dubbele muurkast; badkamer (ca. 2,26m x 2,08m) met ligbad, vaste wastafel, toilet, witgoedaansluiting en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken royale zolderverdieping (nokhoogte: 2,43m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom/2011) en Velux-dakvenster. Eventuele mogelijkheid voor het realiseren van een vaste trap voor een extra (slaap)kamer.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is op een gewilde woonlocatie, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. brede-school, kinderopvang, sportboulevard, winkels) gelegen. Prachtige natuur (Wolfhagen, De Kakkert) liggen letterlijk op loopafstand. Het object is nagenoeg geheel voorzien van (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch). De zolder beschikt over veel bergruimte en de mogelijkheid tot het realiseren van een extra (slaap)kamer. De begane grond is voorzien van een parketvloer en een Leistenen vloer. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.