Grote Straat 37, Urmond

Vraagprijs
€ 239.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Urmond
Adres
Grote Straat 37
Postcode
6129 CM
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 1215 m3
Perceel oppervlakte
313 m2
Woonoppervlakte
ca. 254 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1770
Energie label
E

Delen op Social Media

UNIEKE KANS! In de sfeervolle oude kern van Urmond, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen; het woon-werk-object (brede gemengde bestemming) met o.a. een grote café-zaal, vergaderruimte, woning met 3 slaapkamers en een tuin op het zuiden.

Indeling

Begane grond (woonhuis): Entree woonhuis, woonkamer/keuken (ca. 31m²), portaal, toiletruimte met toilet en fonteintje, hobbyruimte (ca. 13m²) met aanrechtblok. Was-provisieruimte (ca. 17,5m²). Tuin op het zuiden met stalling en terras.

Eerste verdieping (woonhuis): Overloop, ruime slaapkamer 1 (ca. 21,5m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 8,5m²). Geheel betegelde badkamerruimte met badmeubel/vaste wastafel, wandcloset en douche.

Tweede verdieping (woonhuis): Trap naar grote bergzolder.

Souterrain (café): Provisiekelder (ca. 24m²).

Begane grond (café): Entree café. Café/zaal met bar (ca. 85m²), meterkast (modern). Dubbele toiletgroep.

Eerste verdieping (café): Hobby- vergader- slaapruimte (ca. 31m²).

Bijzonderheden: UNIEKE KANS! In de sfeervolle oude kern van Urmond, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen ruim woon-werk-object (brede gemengde bestemming). De uitgebreide gebruiksmogelijkheden maken dit pand voor meerdere doeleinden geschikt. De ligging aan een drukke fiets- en wandelroute kan hierbij positief bijdragen. De grote zaal-cafe biedt tal van gebruiksopties. Wonen, kantoor aan huis, praktijkruime en horeca zijn enkele voorbeelden. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van isolerende beglazing. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.