H. Roland Holststraat 1, Landgraaf

Vraagprijs
€ 145.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
H. Roland Holststraat 1
Postcode
6374 GW
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 358 m3
Perceel oppervlakte
147 m2
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1938
Energie label
E

Delen op Social Media

Nabij een winkelcentrum, scholen, natuur en uitvalswegen gelegen; de uitgebouwde hoekwoning met o.a.: een garage, ruime oprit, provisiekelder, 2 slaapkamers, wasruimte, houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, nader af te werken badkamer (materialen zijn aanwezig), patiotuin, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,34m x 2,08m).

Begane grond: Voortuin, oprit; entree/hal met o.a. meterkast en toiletruimte. Lichte woonkamer (ca. 6,98m x 3,47m). Apart gelegen keuken (ca. 4,52m x 2,03m) met eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een gaskookplaat en afzuigkap. Berging (ca. 2,05m x 1,88m) v.v. witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-combi-installatie (huur/2010). Patiotuin (ca. 28m²) v.v. terras, zij-ingang en toegang naar de ruime garage (ca. 6,73m x 3,07m).

Eerste verdieping: Overloop v.v. bergkast, slaapkamer 1 (ca. 3,48m x 3,29m) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 2 (ca. 3,52m x 3,49m) v.v. laminaatvloer. Nader af te werken badkamerruimte (ca. 6m²).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder (nokhoogte: 1,24m).

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde hoekwoning is nabij een winkelcentrum, scholen, natuur (Brunssummerheide), openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen. Het object beschikt o.a. over een ruime garage en voldoende parkeergelegenheid. De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (1x elektrisch). De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een laminaatvloer. Materialen t.b.v. vernieuwing badkamer en toiletruimte blijven achter (o.a. vloerverwarming, ligbad, douche, wastafelmeubel, wand-/vloertegels en plafondplaten). Kortom, een leuke woning op een centrale plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.