Hagendorenweg 26, Amstenrade

Vraagprijs
€ 365.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Hagendorenweg 26
Postcode
6436 CS
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 660 m3
Perceel oppervlakte
562 m2
Woonoppervlakte
ca. 138 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1977

Delen op Social Media

Op toplocatie in het geliefde Amstenrade, nabij het Kasteelpark, winkels, scholen en de oprit van de Buitenring gelegen; het royaal (ca. 660m³) halfvrijstaand woonhuis met o.a. 4 ruime slaapkamers, ruime woonkamer/keuken (ca. 57m²!) garage, bergzolder/souterrain en een perceel van 562m²!

Indeling

Woonlaag 1: Royale voortuin. Oprit geschikt voor meerdere auto's. Brede inpandige garage (ca. 28m²) met verwarming, elektrisch bedienbare sectionaalpoort en toegang tot de kruipruimte. Provisieruimte (ca. 9m²). Verwarmde berging (ca. 8m²) met de witgoedaansluiting.

Woonlaag 2: Entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime L-vormige living (ca. 47m²) met tuincontact. Keukenruimte (ca. 9,5m²) met keukenopstelling en apparatuur. Achter- en zijtuin met terras en borders met aanplant.

Woonlaag 3: Overloop, ruime slaapkamer 1 (ca. 20,5m²), ruime slaapkamer 2 (ca. 13,5m²), ruime slaapkamer 3 (ca. 13,5m²), ruime slaapkamer 4 (ca. 10m²). Badkamer (ca. 6m²) met ligbad, douche, toilet, vaste wastafel en de witgoedaansluiting.

Woonlaag 4: Royale bergzolder met goede stahoogte en met opstelplaats cv-/combi-installatie (eigendom 2017)

BIJZONDERHEDEN: Deze royale halfvrijstaande woning is statig en op toplocatie in het geliefde Amstenrade, nabij het Kasteelpark, winkels, scholen en de oprit van de Buitenring gelegen. Het object biedt o.a. 4 ruime slaapkamers op één woonlaag. Door de aanwezigheid van een ruime zolder zijn er tevens uitbreidingsmogelijkheden. De royale woonkamer/keuken (ca. 57m²!) biedt veel indelingsvarianten. Het ruime souterrain en de zolder staan tevens garant voor veel bergruimte. Enige modernisering is wenselijk. Kom kijken en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.