Hommerterweg 26, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Hommerterweg 26
Postcode
6431 EW
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 556 m3
Perceel oppervlakte
80 m2
Woonoppervlakte
ca. 124 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1930
Energie label
F

Delen op Social Media

Centraal gelegen in Hoensbroek, het goed verzorgd geschakeld woonhuis (ca. 553m³) met o.a. een luxe moderne keuken (2019), 3 slaapkamers, vaste trap naar de zolder, souterrain, patiotuin en kunststof kozijnen met HR++ beglazing (deels).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 17m²) met aanrechtblok.

Begane grond: Overdekte entree, hal met een Terrazzo vloer en meterkast (modern). Portaal met toiletruimte en fraaie plavuizen vloer. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset (spaarknop) en inbouwspots. Woonkamer/open keuken (ca. 32m²) met een mooie houten vloer. De luxe moderne keuken (2019) is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur (o.a. Bauknecht) te weten: een inductie-kookplaat, BORA (geïntegreerd afzuigsysteem), oven, koelkast en vaatwasser. Onderhoudsvriendelijke patiotuin met een tegelvloer (groot formaat!) en open stalling.

Eerste verdieping: slaapkamer 1 (ca. 11,5m²), slaapkamer 2 (ca. 14m²). Badkamer (ca. 9m²) met douche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel.

Tweede verdieping: Overloop, cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (2016,eigendom, Nefit), slaapkamer 3 (ca. 20m²). Berging.

Derde verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte (ca. 11m²).

Bijzonderheden: Deze geschakelde goed verzorgde woning is centraal gelegen in Hoensbroek, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, sportaccommodaties en uitvalswegen. Dit ruime woonhuis (ca. 553m³) is onder andere voorzien van een luxe moderne keuken (2019). De drie slaapkamers en vaste trap naar de zolder bieden de nodige gebruiks- en stallingsmogelijkheden (eventueel extra slaapkamer of hobbyruimte). De kozijnen zijn van kunststof en zijn voorzien van isolerend beglazing (deels HR++). Ook zijn er rolluiken aanwezig.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.