Horizonstraat 47, Brunssum

Vraagprijs
€ 219.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Horizonstraat 47
Postcode
6446 SC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 416 m3
Perceel oppervlakte
271 m2
Woonoppervlakte
ca. 95 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1956
Energie label
F

Delen op Social Media

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in Brunssum, aan een groenvoorziening gelegen nader af te werken (materiaal deels aanwezig), halfvrijstaand woonhuis met o.a. een grote garage met berging, 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een privacyvolle achtertuin op zuid-west.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,49m x 2,79m) v.v. opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom).

Begane grond: Voortuin; overdekte entree; hal met o.a. meterkast en toiletruimte; woonkamer (ca. 28m²) met veel lichtinval en openslaande tuindeuren; semi-open keuken (ca. 3,66m x 2,91m) v.v. eenvoudige (L-vormige) keukenopstelling. Vanuit de keuken is er tevens toegang naar de achtertuin v.v. terras, zij-ingang en achteringang. Vrijstaande garage (ca. 6,89m x 3,34m). Berging (ca. 3,34m x 2,63m). De tuin biedt veel privacy en is op zuid-west gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 3,68m x 2,95m), slaapkamer 2 (ca. 3,89m x 3,70/2,97m), slaapkamer 3 (ca. 3,06m x 2,71m) v.v. openslaande deuren naar balkon; badkamerruimte (ca. 8m²).

Tweede verdieping: Middels een luik (vlizotrap aanwezig) te bereiken bergvliering (grotendeels recent geïsoleerd).

Bijzonderheden: Deze woning biedt veel mogelijkheden, doch dient nader afgewerkt te worden. Materialen zijn deels aanwezig voor de afwerking zoals: isolatiemateriaal, toilet-/ en badkamermateriaal, 3 airco’s (ter overname), vlizotrap, kunststof kozijnen achtergevel eerste verdieping, etc. Tevens zijn er voorbereidingen getroffen t.b.v. het realiseren van een aanbouw (naar zijkant). De vergunning hiervan is aanwezig. Het pand beschikt op de eerste verdieping over vier kamers welke vrij ingedeeld kunnen worden tot slaap-/ en badkamer(s). De ruime vrijstaande garage is aan de achterzijde gelegen. De woning is gelegen aan een groenvoorziening en autoluw straatje; ideaal voor (kleine) kinderen, bijzonder rustig. Diverse uitvalswegen zijn goed te bereiken.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.