Hulterweg 41, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 469.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Hulterweg 41
Postcode
6438 AH
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 715 m3
Perceel oppervlakte
1690 m2
Woonoppervlakte
ca. 114 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1965
Energie label
G

Delen op Social Media

Op een van Oirsbeeks mooiste plekjes en op een royaal perceel (1690m²) gelegen bungalow met onder andere: een panoramisch uitzicht over de glooiende omgeving, riante woon-/tuinkamer (ca. 63m²), ruime garage, diverse hobbyruimtes, fraaie tuin, bitumen dakbedekking (gecoat en voorzien van nieuwe leislag) en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Woonlaag 1: Fraai aangelegde voor- en zijtuin met natuurstenen trappenpartij. Oprit geschikt voor meerdere auto's. Ruime garage (ca. 30m²) met verwarming, en opstelplaats cv-combi-installatie (2021, eigendom), hobby-/bergruimte 1 (ca. 10m²) met een plavuizen vloer, hobby-/bergruimte 2 (ca. 20m²) met een plavuizen vloer, provisiekelder (ca. 8m²) met een plavuizen vloer, werkplaats/hobby (ca. 28m²).

Woonlaag 2: Entree, ruime hal met een natuurstenen vloer en meterkast (gemoderniseerd). Luxe ruime toiletruimte met wandcloset, fonteintje en daglicht. Geheel betegelde badkamerruimte (natuursteen) met douche, badmeubel/vaste wastafel, wandradiator, inbouwspots en daglicht. Slaapkamer 1 (ca. 7,5m²) met een parketvloer, slaapkamer 2 (ca. 10,5m², excl. ruimte van inbouwkast) met een parketvloer. Ruime woon-/tuinkamer (ca. 63m²!). De tuinkamer biedt veel lichtinval en beschikt over een natuurstenen vloer en 3 schuifpuien waardoor een prachtig tuincontact is ontstaan. De apart gelegen keuken (ca. 10m²) is voorzien van een keukenopstelling met dubbele spoelbak en apparatuur; te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast. De tuin met niveauverschil is mooi en vrij gelegen en biedt een bijzonder fraai panoramisch uitzicht over de omliggende glooiende omgeving/natuur. De achtertuin is voorzien van borders met diverse aanplant, een gazon, tuinhuis en royaal overdekt terras (ca. 15m²).

Bijzonderheden: Deze verzorgde bungalow is aan de rand van Oirsbeek, grenzend aan fraai glooiend landschap gelegen. Het panoramisch uitzicht is prachtig! Aangevuld met het hoge voorzieningenniveau (winkels, brede-basisschool, gezellige horeca etc..) dat Oirsbeek kenmerkt, mogen we dit een TOP-locatie noemen. Het royale (1690m²) perceel biedt volop indelings- en gebruiksmogelijkheden. Het grote souterrain met een ruime garage en diverse hobbyruimtes biedt tevens veel berg-/stallingsmogelijkheden. Circa 10 jaren geleden is het gehele dak gecoat en voorzien van een nieuwe leislag. De kozijnen zijn van hardhout en zijn voorzien van isolerende beglazing. Kortom: een mooi object op een prachtige plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.