Irenestraat 31, Munstergeleen

Vraagprijs
€ 240.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Munstergeleen
Adres
Irenestraat 31
Postcode
6151 AT
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 386 m3
Perceel oppervlakte
243 m2
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1958
Energie label
F

Delen op Social Media

In het geliefde Munstergeleen gelegen te moderniseren twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 243m² met o.a. woonkamer/keuken (ca. 35m²), 3 slaapkamers, souterrain, oprit, tuin op het zuiden en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. LET OP: bijzondere verkoopregeling van toepassing!

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9,5m²).

Begane grond: Voor- en zijtuin, oprit, entree, hal, meterkast (modern), toiletruimte, doorzon-woonkamer (ca. 26m²), apart gelegen keuken (ca. 9,5m²) met een eenvoudige keukenopstelling en de witgoedaansluiting. Tuin op zuid met overdekt terras, gazon, zij-ingang en gemetselde berging (ca. 10m²).

Eerste verdieping: Overloop met bergkast, slaapkamer 1 (ca 13m²), slaapkamer 2 (ca. 7m²), slaapkamer 3 (ca. 11,5m²). Geheel betegelde badkamerruimte met douche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderruimte.

Bijzonderheden: Deze te moderniseren twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde Munstergeleen, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. basisschool, sportaccommodaties, winkels en aansluitingen openbaar vervoer) gelegen. Daarnaast ligt fraaie natuur en de stad Sittard op loopafstand. Deze woning ligt op een perceel van 243m² en biedt een voor- zij- en achtertuin. De woonkamer met apart gelegen keuken is ca. 35m² groot. Het souterrain, de zolder en de tuinberging zorgen voor veel bergruimte. De oprit biedt plaats aan één auto. De tuin ligt op het zuiden. De kozijnen zijn van hardhout en grotendeels van kunststof (2003/2009) en voorzien van isolerende beglazing. Enige modernisering is wenselijk. Verwarming via gaskachel.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.