Jacob Ruysdaelstraat 22, Kerkrade

Vraagprijs
€ 219.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Kerkrade
Adres
Jacob Ruysdaelstraat 22
Postcode
6464 CD
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 450 m3
Perceel oppervlakte
172 m2
Woonoppervlakte
ca. 112 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1975
Energie label
B

Delen op Social Media

Op rustige locatie, aan de rand van Kerkrade, nabij natuur en voorzieningen gelegen; de ruime speels ingedeelde split-level woning (vijf woonlagen!) met o.a. een garage, royale oprit, 4 slaapkamers, zonnepanelen en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Woonlaag 1: Geheel betegelde toiletruimte met granieten vloer en wandcloset (spaarknop). Keukenruimte (ca. 18m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een vaatwasser, keramische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Onderhoudsvriendelijke achtertuin met royaal overdekt terras (ca. 25m²), met zeil af te sluiten). 2e terras en ruim tuinhuis (ca. 11m²).

Woonlaag 2 : Oprit geschikt voor twee auto's naast elkaar, entree, hal, garage (ca. 18,5m²) met de witgoedaansluiting, een plavuizen vloer en elektrisch bedienbare poort. Opstelplaats cv-combi-installatie (huur).

Woonlaag 3: Woonkamer (ca. 26m²) met een parketvloer.

Woonlaag 4: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11,5m²) met balkon en tv-aansluiting. Slaapkamer 2 (ca. 7m²)geheel betegelde toiletruimte met een granieten vloer en wandcloset (spaarknop). Geheel betegelde badkamerruimte met douche (natuurstenen vloer), vaste wastafel met natuurstenen blad en wandradiator.

Woonlaag 5: Overloop met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 11m²) met bergkast. Slaapkamer 4 (ca. 12,5m²).

Bijzonderheden: Deze geschakelde split-levelwoning is op rustige locatie, aan de rand van Kerkrade, nabij natuur en voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, scholen) gelegen. Dit ruime speels ingedeelde object biedt maar liefst vier slaapkamers. De garage en brede oprit bieden de nodige stallingsruimte. De 12 zonnepanelen (huur/koop) bieden een behoorlijke energiebesparing. Het dak is geïsoleerd. De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De slaapkamers beschikken over laminaatvloeren.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.