Jan Olieslagersstraat 7, Heerlen

Vraagprijs
€ 229.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Jan Olieslagersstraat 7
Postcode
6417 EV
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 466 m3
Perceel oppervlakte
223 m2
Woonoppervlakte
ca. 105 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1956
Energie label
G

Delen op Social Media

In de geliefde wijk Aarveld, nabij supermarkt, scholen en centrum Heerlen gelegen; de twee-onder-een-kapwoning (grotendeels te moderniseren) met onder andere een garage, 3 slaapkamers, souterrain/bergzolder, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op het zuiden.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 5,5m²).

Begane grond: Voortuin, oprit, entree, hal, meterkast (vernieuwd), toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer (ca. 27m²) met een parketvloer, haardpartij en schuifpui naar de tuin. Keukenruimte (ca. 10,5m²) met eenvoudige L-vormige opstelling en apparatuur. Berging (ca. 7m²) met huurgeiser en de witgoedaansluiting. Tuin op het zuiden gelegen met terras, borders met aanplant en poort naar oprit.

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 11,5m²), slaapkamer 2 (ca. 15m²), slaapkamer 3 (ca. 10,5m²) met vaste wastafel en muurkast. Badkamer (ca. 4m²) met ligbad, vaste wastafel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken. Ruime bergzolder met opstelplaats cv-installatie.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is gesitueerd in de geliefde wijk Aarveld, nabij supermarkt, winkels, scholen, uitvalswegen en het centrum van Heerlen. Dit object beschikt over een zolder, kelder en garage; dus bergruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De tuin is op het zuiden gelegen.
Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.