Kardinaal De Jongstraat 6, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 149.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Kardinaal De Jongstraat 6
Postcode
6433 BG
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 282 m3
Perceel oppervlakte
196 m2
Woonoppervlakte
ca. 75 m2
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1967
Energie label
G

Delen op Social Media

In een geliefde wijk, rustig, doch nabij uitvalswegen en voorzieningen gelegen; de twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) met onder andere: een garage, lange oprit met carport, 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, tuin op zuid, etc..

Indeling

Begane grond: Voortuin; lange oprit met carport en garage (ca. 6,62m x 2,52m); entree/hal (ca. 2,73m x 1,03m) met o.a. toiletruimte en meterkast; woonkamer (ca. 23m²) v.v. parketvloer en gaskachel; apart gelegen keuken (ca. 9m²) v.v. tegelvloer, trapkast en eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Tevens opstelplaats huurgeiser. Vanuit de woonkamer en/of keuken is er toegang naar de achtertuin v.v. overdekt terras. De tuin is op het zuiden gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 7m²). Badkamer (ca. 4,5m²) met instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping (nokhoogte: 2,02m).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in een kindvriendelijke omgeving en nabij voorzieningen gelegen. De garage en zolder bieden de nodige stallingsruimte. De woning beschikt geheel over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn en rolluiken (deels elektrisch) aanwezig. Er is momenteel GEEN cv-installatie aanwezig. De woning wordt verwarmd middels gaskachels. De woning dient gemoderniseerd te worden. Plan een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.