Kerkstraat 388, Brunssum

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Kerkstraat 388
Postcode
6441 BN
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 250 m3
Woonoppervlakte
ca. 78 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
2005
Energie label
A_P

Delen op Social Media

Op loopafstand van het centrum van Brunssum ligt dit moderne en instapklare appartement op de 2de verdieping met o.a. 2 slaapkamers, een ruime loggia, een inpandige parkeerplaats en een privé berging etc….

Indeling

Souterrain: Privé-parkeerplaats in inpandige parkeergarage.

Begane grond: Centrale entree met hal, brievenbussen, videofoon-bellentableau, lift en trappenhuis. Privé-berging (ca. 4,5m²).

Tweede verdieping: Galerij, privé entree/hal, ruime toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast, berging (ca. 3m²) o.a. opstelplaats cv-combi-installatie en de mechanische ventilatie-unit (gebalanceerd systeem met warmte terugwinning) en de witgoedaansluitingen. Badkamer (ca. 5m²) v.v. ligbad/douche en vaste wastafel, slaapkamers 1 (ca. 13,5m²), slaapkamer 2 (ca.9,5m²). Woonkamer met een open keuken (samen ca. 33m²) v.v. een moderne keukenopstelling met de navolgende apparatuur: een keramische kookplaat, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het praktisch in deelbaar (prima diepte) overdekt terras (ca. 9m²).

Bijzonderheden: Dit instapklare appartement is in het centrum van Brunssum gelegen. Zowel stadse voorzieningen (horeca, winkels), als ook natuur (Brunssummerheide) liggen in (in)directe omgeving. Uitvalswegen zoals de nieuwe Binnen- en Buitenring zijn snel te bereiken. Dit jonge gebouw (2005) is onder fraaie architectuur gebouwd het een prima isolatieniveau. Parkeren kan op een eigen plek in de ondergrondse parkeergarage. Het dak, de spouw en de vloeren zijn geïsoleerd en de kozijnen zijn van hardhout en voorzien van isolerende beglazing (HR++). Het appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloeren. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt € 110,- per maand. Kortom, wilt u praktisch wonen nabij de voorzieningen? Maak dan snel een afspraak!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.