Kerkstraat 50, Brunssum

Vraagprijs
€ 99.500 k.k.
status
Verkocht
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Kerkstraat 50
Postcode
6441 BG
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 140 m3
Woonoppervlakte
ca. 43 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1962

Delen op Social Media

Starters en beleggers opgelet! Midden in het winkelcentrum van Brunssum op de 1ste verdieping gelegen 2-kamer appartement met o.a. een privé-berging, lift, één slaapkamer, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en voldoende gratis parkeerfaciliteiten in de omgeving.

Indeling

Souterrain: Privé-berging en gemeenschappelijke fietsenkelder.

Begane grond: Gezamenlijke entree; hal met brievenbussen, bellentableau met videofooninstallatie, personenliftinstallatie en trappenhuis.

Eerste verdieping: Galerij; privé-entree, hal (ca. 4m²) v.v. meterkast; woonkamer (ca. 5,71m x 3,63) met veel lichtinval en muurkast; apart gelegen keuken (ca. 2,40m x 1,83m) met een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting en een geiser (eigendom); doucheruimte (ca. 3m²) met toilet, instapdouche en vaste wastafel; slaapkamer (ca. 4,00m x 2,57m).

Bijzonderheden: Het appartement is midden in het winkelcentrum van Brunssum gesitueerd en daarmee zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Ook zijn er voldoende gratis parkeerfaciliteiten in de omgeving (langparkeerontheffing beschikbaar via gemeente). Het appartementencomplex is voorzien van blokverwarming en de kozijnen zijn van kunststof (draai-kiep) met isolerende beglazing. Tevens is er een videofooninstallatie aanwezig. De VVE (vereniging van eigenaren) bijdrage bedraagt ca. €135,15 per maand.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.