Kleingenhouterstraat 49, Beek

Vraagprijs
€ 198.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Beek
Adres
Kleingenhouterstraat 49
Postcode
6191 PN
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 482 m3
Perceel oppervlakte
271 m2
Woonoppervlakte
ca. 98 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1959

Delen op Social Media

Landelijk, nabij voorzieningen in het geliefde Genhout gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, souterrain, bergzolder, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op zuidoosten.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²).

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast (modern), toiletruimte, woonkamer (ca. 25m²), apart keuken (ca. 12m²) met rechte keukenopstelling en apparatuur t.w.: een gaskookplaat, wasemkap en koelkast. Te verwarmen berging (ca. 10,5m²) met badgeiser, muurkast en de witgoedaansluiting. Tuin met overdekt terras (ca. 15,5m²), stalling, borders met aanplant en zijingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 11m²) met vaste wastafel en muurkast, slaapkamer 3 (ca. 7m²) met vaste wastafel, slaapkamer 4 (ca. 6m²). Doucheruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken. Bergruimte met opstelplaats cv-installatie (2013).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is landelijk, nabij voorzieningen, mooie wandel en fiets-gebieden en op geliefde woonlocatie gelegen. Dit object beschikt onder meer over 4 slaapkamers. Het souterrain, de berging en de bergzolder bieden de nodige bergruimte. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. De riolering is vernieuwd in 2016. De overkapping dateert uit 2008. De vrij gelegen tuin is op het zuidoosten gelegen. Kortom een leuke woning op een leuke plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.