Kluisstraat 58, Doenrade

Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Doenrade
Adres
Kluisstraat 58
Postcode
6439 AM
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 428 m3
Perceel oppervlakte
310 m2
Woonoppervlakte
ca. 85 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1964

Delen op Social Media

Vrije ligging! In het landelijke Doenrade bij mooie natuur gelegen, de twee-onder-een-kapwoning met fraai uitzicht aan achterzijde en o.a. 4 slaapkamers, inpandige garage, provisiekelder, dakbedekking/isolatie (2018) en lange tuin op zuid-westen met veel privacy!

Indeling

Souterrain: Oprit, garage (ca. 27m²) met de witgoedaansluiting. Provisiekelder (ca. 8m²). CV-berging met opstelplaats cv-combi-installatie (huur).

Begane grond: Voortuin, entree, hal met een mooie plavuizen vloer, meterkast (modern), Woonkamer (ca. 38m² incl. keuken/uitbouw) met een plavuizen vloer (groot formaat) en toegang naar het overdekt terras. Lange tuin op zuid-westen met gazon, fraai uitzicht over velden en veel privacy.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 6,6m²) met muurkast, slaapkamer 4 (ca. 5,5m²) met muurkast. Geheel betegelde doucheruimte.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in het rustieke Doenrade, nabij mooie natuur gelegen. Een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Door de aanwezigheid van de praktische Buitenring is de directe en indirecte omgeving goed bereikbaar. De woning ligt aan de rand van het dorp en beschikt over prachtig uitzicht over de velden. De inpandige garage (ca. 27m²) en provisiekelder bieden veel stallingsruimte. De dakbedekking met isolatie van het hoofddak is in 2018 vernieuwd. De ca. 20m lange tuin ligt op het zuid-westen en biedt veel privacy! De kozijnen zijn van hout en zijn deels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De CV-combi-installatie (huur) is in 2021 vernieuwd. Daarnaast is de riolering vernieuwd en is het souterrain in 2020 grotendeels vochtwerend behandeld. Enige modernisering is wenselijk. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.