Kruisberghof 43, Brunssum

Vraagprijs
€ 129.000 k.k.
status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Kruisberghof 43
Postcode
6444 CW
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 210 m3
Woonoppervlakte
ca. 59 m2
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig tot redelijk
Bouwjaar
1976
Energie label
D

Delen op Social Media

Op geliefde locatie in de woonwijk Kruisberg en aan een verkeersluw hofje gelegen appartement (volledig te moderniseren/renoveren) met o.a. 2 slaapkamers, inpandige berging, dubbel balkon en kunststof kozijnen (deels) met HR++ beglazing.

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree, hal met brievenbussen en intercom.

Eerste verdieping: Privé-entree, hal, meterkast, inpandige berging (ca. 4m²) met deur naar balkon 1. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Keuken (ca. 7m²) met eenvoudige keukenopstelling, de witgoedaansluiting en toegang tot balkon 2. Woonkamer (ca. 18m²). Slaapkamer 1 (ca. 6m²), slaapkamer 2 (ca. 12m²) met muurkast, badkamer met douche en vaste wastafel.

Bijzonderheden: Dit appartement is op een geliefde locatie in de woonwijk Kruisberg en aan een verkeersluw hofje gelegen. Zowel Brunssum centrum als de Brunssummerheide zijn snel te bereiken. Dat geldt ook voor de oprit van de praktische Buitenring en de aansluitingen voor openbaar vervoer. De kozijnen (deels) zijn van kunststof met HR++ beglazing. De bijdrage voor de Vereniging van eigenaren bedraagt € 122,- per maand. Deze woning dient volledig gemoderniseerd/gerenoveerd te worden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.