Lambertusstraat 12, Brunssum

€ 225.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Lambertusstraat 12
Postcode
6444 XA
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 304 m3
Perceel oppervlakte
185 m2
Woonoppervlakte
ca. 88 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1986
Energie label
C

Delen op Social Media

In de geliefde woonwijk Op de Vos, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen gelegen; de twee-onder-een-kapwoning (1986) met o.a.: een garage, 4 slaapkamers (zolder via vaste trap), kunststof kozijnen (HR++) met isolerende beglazing en dak- en spouwisolatie.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit, entree, hal, meterkast, woonkamer (ca. 31m²) met een laminaatvloer. Keuken (ca. 6m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur (o.a. Siemens); t.w.: een gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast. Garage (ca. 18m²) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Tuin met overdekt terras en veel privacy.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 14m²), slaapkamer 3 (ca. 10m²); badkamer met douche, badmeubel/vaste wastafel, wandcloset (spaarknop) en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken; overloop met opstelplaats cv-combi-installatie (huur), de witgoedaansluiting en mechanische ventilatie-unit. Slaapkamer 4 (ca. 12m²).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in de geliefde woonwijk Op de Vos, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen gelegen. Dit object uit 1986 is o.a. voorzien van een garage en vaste trap naar de zolder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De 4 slaapkamers (inclusief zolder) bieden veel gebruiksmogelijkheden. De kunststof kozijnen (HR++) en houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Dat geldt ook voor dak- en spouwisolatie. De 6 zonnepanelen (eigendom) zorgen voor de nodige energiebesparing. De begane grond is grotendeels voorzien van laminaatvloeren.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.