Landvoogdstraat 70, Heerlen

Vraagprijs
€ 125.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Landvoogdstraat 70
Postcode
6411 XA
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 292 m3
Perceel oppervlakte
65 m2
Woonoppervlakte
ca. 74 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1983
Energie label
B

Delen op Social Media

Ideale starterswoning! Nabij Heerlen-centrum, station en dicht bij de aansluiting op de snelweg, centraal en verkeersluw gelegen; geschakeld woonhuis met o.a. een tuin/terras op het oosten, 2 slaapkamers, houten kozijnen dubbele beglazing en een ruime berging.

Indeling

Begane grond: Omsloten onderhoudsvriendelijke, bestrate voortuin op het oosten gelegen met poort. Overdekte entree; hal met o.a. meterkast (moderne); woonkamer (totaal incl. keuken ca. 31m²) met een trapkast. De semi-open keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling zonder apparatuur. Tussenportaal met o.a. toegang naar berging (ca. 3,26m x 1,52m).

Eerste verdieping: Overloop met o.a. toiletruimte en cv-/bergruimte (ca. 3m²) v.v. cv-combi-installatie (huur). Slaapkamer 1 (ca. 5,05m x 2,71m) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 2 (ca. 4,28m x 1,79m); geheel betegelde badkamer (ca. 3,02m x 1,52m) v.v. instapdouche, wastafelmeubel, spiegelkast en de witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden: Ideale starterswoning! Deze geschakelde woning is nabij Heerlen-centrum, station en dicht bij de aansluiting op de snelweg, centraal en verkeersluw gelegen. De tuin/terras is aan de voorzijde op het oosten gesitueerd en is bestraat en omsloten. Dit object beschikt over houten kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een plavuizen vloer. Aan de voor- en achterzijde van deze woning zijn voldoende openbare parkeerplaatsen gesitueerd. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.