Laurierstraat 60, Heerlen

Vraagprijs
€ 209.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Laurierstraat 60
Postcode
6413 RR
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 528 m3
Perceel oppervlakte
331 m2
Woonoppervlakte
ca. 86 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1957
Energie label
E

Delen op Social Media

Aan rand van woonwijk met vrij uitzicht gelegen geheel onderkelderde twee-onder-een kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, serre, oprit, onderhoudsvriendelijke tuin, elektrisch bedienbare rolluiken en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 9m²), provisiekelder 2 (ca. 11,5m²) met opstelplaats cv-combi-installatie en deur naar tuin. Provisie-hobbykelder 3 (ca. 25m²).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit met fraaie poort, entree, hal met een plavuizen vloer, garderobe en groepenkast (modern). Moderne toiletruimte met wandcloset (spaarknop) en fonteintje. L-vormige woonkamer (ca. 35m² incl. open keuken) met een fraaie laminaatvloer en wandradiator. Open keuken met keukenopstelling en apparatuur t.w. een 5-pits gaskomfoor, oven en wasemkap. Serre/tuinkamer (ca. 23m²) met schuifpui naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin met tuinberging.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12,5m²), slaapkamer 2 (ca 7m²), slaapkamer 3 (ca. 10,5m²), slaap-hobbykamer 4 (ca. 5m²). Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Tweede verdieping: Zolderberging (niet toegankelijk, enkel via klein luik).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is aan de rand van de woonwijk Passart gelegen met vrij uitzicht richting de Steenberg. Voorzieningen als winkels, scholen, sportaccommodaties en aansluiting openbaar vervoer liggen in de directe omgeving. Deze woning is geheel onderkelderd en biedt dus veel berg- en hobbyruimte. Dat geldt ook voor de ruime serre. Parkeren kan op eigen terrein. De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing (grotendeels elektrisch bedienbaar). De spouw is geïsoleerd. Kortom: maak een afspraak en laat u verder overtuigen door de ruimtes en mogelijkheden welke deze woning te bieden heeft!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.