Margrietstraat 19, Puth

Vraagprijs
€ 190.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Puth
Adres
Margrietstraat 19
Postcode
6155 LA
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 443 m3
Perceel oppervlakte
191 m2
Woonoppervlakte
ca. 95 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957
Energie label
D

Delen op Social Media

In het fraaie Puth nabij prachtige natuur gelegen; de te moderniseren twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 191m² met o.a. woonkamer/keuken (ca. 36m²), 4 slaapkamers, souterrain, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, Unidek dakisolatie en 8 zonnepanelen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8,5m²).

Begane grond: Voor- en zijtuin, oprit, entree, hal, meterkast (modern), trappenhuis, toiletruimte, woonkamer/aparte keuken (totaal ca. 36m²), de keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Berging incl. doucheruimte (ca. 9m²). Achtertuin met stalling en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca 11m²), slaapkamer 2 (ca. 12,5m²), slaapkamer 3 (ca. 5,5m²), slaapkamer 4 (ca. 8,5m²).

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereken, berging met nokhoogte ca. 2,5m. Geschikt voor het realiseren van een vaste trap/extra slaapkamer.

Bijzonderheden: Deze te moderniseren twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde Puth, nabij fraaie natuur, basisschool, aansluiting openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen. De omringende omgeving is prachtig. Een mooie uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Deze woning ligt op een perceel van 191m² en biedt een voor- zij- en achtertuin. De woonkamer met apart gelegen keuken is ca. 35m² groot. De kozijnen zijn van kunststof en zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Het dak is vernieuwd (Unidek dakisolatie). Tevens zorgen de 8 zonnepanelen (eigendom) voor de nodige energiebesparing. Enige modernisering is wenselijk. Verwarming via gaskachel.

LET OP! ZOwonen bewoners/huurders en starters uit de gemeente Beekdaelen krijgen de eerste 3 maanden voorrang in het verkooptraject. Een ZOwonen bewoner/huurder betreft een huurder met een lopend ZOwonen-huurcontract zonder huurachterstand. Een starter wordt daarbij gedefinieerd als iemand die een sociale of economische binding met de betreffende gemeente heeft waar de woning te koop staat, jonger dan 40 jaar, nooit eerder woningeigenaar is geweest, en thuiswonend is of gehuurd woont.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.