Marshallsingel 61, Heerlen

Vraagprijs
€ 169.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Marshallsingel 61
Postcode
6414 GL
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 553 m3
Perceel oppervlakte
260 m2
Woonoppervlakte
ca. 167 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1962
Energie label
B

Delen op Social Media

Geschikt voor dubbele bewoning/mantelzorg! Op een ruim perceel (260m²) gelegen ruime, te moderniseren hoekwoning met de mogelijkheid voor een dubbel woonprogramma (waarvan één op begane grond), royale tuin op zuid westen, 4 slaapkamers en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Indeling

Begane grond:
Entree 1: hal, meterkast, doucheruimte met wandcloset. Woonkamer/open keuken (ca. 42m²) met keukenopstelling en apparatuur t.w. een elektrische kookplaat, wasemkap, koelkast en oven. Aansluitend de inpandig bereikbare hobby-stallingsruimte (ca. 15m²). De woonkamer heeft toegang tot de vrij gelegen tuin op zuid-west met diverse stallingen en een zij-ingang.

Entree 2: hal met verbinding naar entree 1, trappenhuis.

Eerste verdieping: Overloop, toiletruimte met toilet en fonteintje. Keuken 2 (ca. 22m²) met L-vormige opstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat, wasemkap, oven, koelkast en vriezer. Woonkamer (ca. 30m²) met haardpartij en toegang naar het balkon.

Tweede verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 8m²) met toegang naar balkon, slaapkamer 2 (ca. 13m²) met toegang naar balkon. Slaapkamer 3 (ca. 13m²). Toiletruimte met vaste wastafel (mogelijkheid voor realiseren 2de badkamer).

Bijzonderheden: Deze royale hoekwoning is op een ruim perceel gelegen en geschikt voor dubbele bewoning/mantelzorg! Dit te moderniseren object heeft de mogelijkheid voor het realiseren van een dubbel woonprogramma (waarvan één op begane grond). De royale tuin is op het zuid westen gelegen en biedt veel stallingsruimte. De 4 slaapkamers bieden de nodige mogelijkheden voor hobby's en/of werken thuis. De kozijnen zijn grotendeels voorzien van HR++ beglazing. Daarnaast is er airconditioning aanwezig. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.